IniciActualitat › Vehicles elèctrics i híbrids de l'aco...

Vehicles elèctrics i híbrids de l'acord marc de mobilitat sostenible a prova per als ajuntaments

27 juny de 2018

L’ambientalització de les flotes de vehicles municipals és un repte que l’administració local ha d’afrontar i en el qual l’Associació Catalana de Municipis vol prestar tota l’ajuda. En primer lloc, l’ACM ha licitat l’Acord marc de mobilitat sostenible, posant a disposició de ser contractats pels ens locals tres modalitats de vehicles elèctrics, tres híbrids i també tres motocicletes elèctriques.

Ara, coneixedors que la tecnologia elèctrica per novedosa precisa d’una aproximació prèvia, des de l’ACM, i d’acord amb les empreses adjudicatàries, oferim la possibilitat de disposar a prova durant una setmana, els vehicles que a continuació es detallen.

 

També per a les seves característiques particulars, s’ha fet extensiva aquesta possibilitat de provar el pick up 4x4 i la furgoneta de capacitat mitjana.

Per poder provar els vehicles esmentats, cal fer la petició a través del següent formulari (la cessió de vehicles es realitzarà en les dates que estiguin disponibles):

DESCARREGA EL FORMULARI proves vehicles
(OBRIU el PDF amb l'ADOBE READER)

Les empreses adjudicatàries Romauto, Integral Car, Ippon Motor i Cooltra Motos, a través de l’ACM posen a disposició dels ajuntaments de Catalunya poder testar la funcionalitat de la mobilitat elèctrica o híbrida podent a més avaluar la idoneïtat del vehicle abans d’adquirir-lo.