IniciActualitat › Vilanova i la Geltrú confia el manteniment ...

Vilanova i la Geltrú confia el manteniment de 35 ascensors i 3 muntacàrregues a l’ACM

08 juliol de 2019

Des de Vilanova i la Geltrú es confia en l’ACM per fer el manteniment de 35 ascensors i 3 muntacàrregues. En concret, s’ha contractat el manteniment a tot risc de 25 aparells elevadors i un muntacàrregues del propi ajuntament, i s’ha optat per la mateixa modalitat per 8 ascensors i un muntacàrregues de l’Institut Municipal d’Educació i Treball. A més, des de l’Organisme Autònom Patrimonial Víctor Balaguer es contracta el manteniment de dos ascensors i un muntacàrregues també a tot risc.

Aquest Acord marc, que actualment es troba a les portes de la primera pròrroga, ofereix la possibilitat de contractar manteniment bàsic, semi-risc i tot risc per aparells elevadors i tot risc per a muntacàrregues. S’ha estructurat en 10 lots territorials on hi actuen sis empreses adjudicatàries. Actualment ja són 148 ens els locals que s’hi han adherit apostant així per les bones condicions i els preu avantatjosos que ofereix l’Acord marc.

Vilanova i la Geltrú ja ha contractat diversos dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. En concret ja és usuari dels acords marc d’equips informàtics, DEA, subministrament de gas i electricitat, videoactes, mobilitat sostenible i assegurances. Pel que fa a l’Institut Municipal d’Educació i Treball i l’Organisme Autònom Patrimonial Víctor Balaguer han optat pel subministrament d’electricitat i les assegurances, respectivament.

Localització