IniciActualitat › Vilassar de Mar renova 1.588 punts de llum i...

Vilassar de Mar renova 1.588 punts de llum i aposta per la tecnologia LED a través de la Central de Compres

28 gener de 2021

Vilassar de Mar confia de nou en la central de compres de l’ACM, en aquesta ocasió per fer una renovació important dels seus punts de llum: contracta el canvi de 1588 llumeneres per tal de d’actualitzar-les a tecnologia LED. Des d’aquest municipi del Maresme s’han adquirit diverses tipologies de lluminàries amb unes potències adequades a les seves necessitats.

El servei d’elements d’eficiència energètica en l’enllumenat públic s’encamina cap als dos anys de vigència i la seva bona acollida entre els ens locals es fa palesa en el número de contractacions a dia d’avui, que puja fins a 152. El servei ofereix la possibilitat de contractar el diagnòstic i l’auditoria energètica, així com els subministrament, instal·lació i manteniment de punts de llum LED; i contractes de gestió energètica.

Com ja s’ha apuntat, Vilassar de Mar utilitza diversos dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. A banda de la recent contractació per a la instal·lació de punts de llum LED, també té contactats el subministrament de gas, pòlisses d’assegurances, el servei d’auditoria pública així com l’adquisició de vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible.

APARTAT SOBRE ENLLUMENAT PÚBLIC