IniciFormació › AFEDAP 2021: Actualització 2.0 del funciona...

AFEDAP 2021: Actualització 2.0 del funcionament electrònic del sector públic

Data curs
06 maig de 2021 a 13 maig de 2021

Inscripcions abans del 3 de maig

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Curs sobre la plena entrada en vigor de les lleis 39 i 40/2015 i l’actualització 2.0 del funcionament del sector públic amb l’entrada en vigor del Reglament 203/2021. Es vol entendre el procediment administratiu en el marc de l’administració electrònica

També conèixer els conceptes fonamentals que defineixen el nou marc electrònic del funcionament de l‘administració en el marc de les darreres novetats legislatives.

Dades d'interès

Dates: 6 i 13 de maig

Durada: 4 hores

Horari: De 12 a 14 h.

Formador:

  • Pere Serrano, secretari de l'Ajuntament Torruella de Montgrí