IniciFormació › Burn out i estrès: esgotament emocional ver...

Burn out i estrès: esgotament emocional versus claus pel benestar laboral (formació online)

Data curs
09 octubre de 2023 a 23 octubre de 2023

El desgast emocional, la desil·lusió a la feina i l'estrès s'han convertit en un dels grans problemes del segle XXI. Sortir del pilot automàtic, desenvolupar una major consciència i aprendre estratègies per afrontar situacions difícils pot ajudar-nos a abordar la feina amb una visió diferent.

Per això, l'objectiu d'aquest curs és aprendre a fluir davant de situacions que ens angoixen i bloquegen, saber reconèixer patrons reactius i poder gestionar-los d'una manera més eficaç per prevenir l'estrès, l'esgotament emocional i el mental.

El curs s'estructura en tres sessions de tres hores durant les quals s'identificarà el síndrome de burn out, els efectes que té en l'entorn laboral, la insatisfacció i l'absentisme laboral, l'esgotament i frustració davant l'estrès, els senyals d'alarma quan tot es torna excessiu i la pressió i perfecció davant la nostra percepció de la realitat. També es parlarà sobre el saber dir no en el moment oportú, del binomi exigència versus excel·lència, les claus del benestar laboral i l'harmonia i l'equilibri personal.

Dades d'interès:

Dies: 09,16 i 23 d'octubre

Hora: De 09:30 a 12:30

Lloc: Plataforma zoom de l'ACM

Formadores: Patrícia Aznar i Patrícia Lluch, caoches certificades d'Able Consultancy