IniciFormació › AFEDAP 2021: Control de l'estrès labor...

AFEDAP 2021: Control de l'estrès laboral

Data curs
17 maig de 2021 a 27 maig de 2021

Inscripcions abans del 12 de maig

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

El curs ofereix les pautes i les estratègies bàsiques per distingir i afrontar l’estrès hiperreactiu. També exposa les eines necessàries per fer una bona gestió del temps i reduir així les possibilitats de patir estrès crònic.

Dades d'interès

Dates: 17, 20, 21, 24 i 27 de maig

Durada: 20h

Horari: de 10 a 14 h.

Formador:

  • Toni Bardera, Professor de comunicació i habilitats socials, especialitzat en formació laboral de l'àmbit assistencial i sanitari.

Promotor de l’acció: Diputació de Girona

Inscripcions