IniciFormació › Curs virtual de recomanacions pràctiques en...

Curs virtual de recomanacions pràctiques en el teletreball per a tècnics locals (autoformació obert 1 any)

curs online teletreball tècnics administracions locals
Data curs
29 novembre de 2021 a 29 novembre de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

La crisi sanitària del COVID19 va generar per a la majoria de treballadors/es de les administracions locals catalanes, així com de molts altres sectors, un canvi en la manera de treballar.  El teletreball s’ha naturalitzat i convertit en més habitual, fet que ens comporta necessàriament adaptar-nos i a dur a terme les tasques laborals a distància, compaginant la vida diària amb el teletreball.

El teletreball no només consisteix a treballar a distància individualment, sinó que en moltes ocasions es tracta d’aprofundir en un procés col·laboratiu entre membres d’un equip. Per això, existeixen eines tecnològiques per fer factible aquestes tasques i alguns consells o recomanacions pràctiques per fer-lo més eficient.

És en aquest entorn, on des de l’ACM hem actualitzat el curs de recomanacions, consells i repositori d’eines per realitzar un teletreball més efectiu. El curs està conformat de textos, quatre vídeos de poc més de 5 minuts, així diferents enllaços que considerem que són claus per realitzar millor el teletreball, i té una durada de 45’.

OBJECTIUS

Conèixer directrius bàsiques, aconseguir organitzar-nos bé, creant nous hàbits laborals per un teletreball eficient, planificació d’objectius, aprendre a prioritzar, conèixer noves eines tecnològiques per a un teletreball eficient.

CONTINGUTS

1. Decàleg per al teletreball eficaç.

2. La planificació d’objectius a curt i a mitjà termini.

3. En quin ordre? Aprèn a prioritzar.

4. Edició de documents col·laboratius.

5. Com fer reunions virtuals.

6. Presentacions virtuals.

7. Qui em roba el temps?

DESTINATARIS

Personal directiu, administratius i  tècnics de l’Administració Local que parcialment o de forma total estan treballant a distància.

DATES I HORARIS

Inici del curs: 29 de novembre de 2021

Horari: Lliure: Autoformació

Duració : Uns 45 minuts.

 

INSCRIPCIONS

Podeu tramitar les inscripcions en el següent enllaç:

https://homuork.typeform.com/to/OAfQG8wq