IniciFormació › Ètica aplicada en els serveis socials en el...

Ètica aplicada en els serveis socials en el món local

Data curs
24 febrer de 2021 a 03 març de 2021

Inscripcions abans del 22 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Principis generals de l’ètica aplicada als serveis socials. Àmbits de conflicte i doble fidelitat. Instruments per donar-hi resposta.

Dades d´interès

Dates: 24 de febrer i 3 de març

Durada: 4 hores

Horari: De 9.30 a 11.30 h.

 

Formador:

  • Joan Canimas i Brugué, professor associat de filosofia de la Universitat de Girona (UdG) i vocal del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya