IniciFormació › Gestió del control intern a les administrac...

Gestió del control intern a les administracions locals (Formació no presencial)

Data curs
06 juliol de 2020 a 15 juliol de 2020

INSCRIPCIONS TANCADES

Inscripcions abans del 2 de juliol

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius
  • Revisar les característiques generals del control intern a realitzar en les entitats locals.
  • Conèixer el significat de les diferents modalitats de control financer.
  • Analitzar l'aplicació de l'auditoria pública i la col·laboració amb auditors privats.
Dades d'interès

Data: 6 i 15 de juliol

Durada: 4 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Places limitades

Formadors: Núria Josa i  Arbonés, interventora general de la Diputació de Girona i Ernest Ruiz i García, viceinterventor de la Diputació de Girona

Promotor de l’acció: ACM