IniciFormació › Gestionar el canvi (Formació no presencial)

Gestionar el canvi (Formació no presencial)

Data curs
16 juny de 2020 a 18 juny de 2020

Inscripcions abans del 12 de juny

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Els canvis que estant produint la crisi del Covid-19 ens fan sentir fragilitat i incertesa. és un factor de supervivencia. Més que mai, tenir competències per gestionar els canvis de manera efectiva és un factor de supervivència empresarial o personal. A la càpsula ‘Gestió del canvi’ aprendrem a com acompanyar la transició psicológica que suposa el canvi en tot ésser humà

Continguts

Quin vols que sigui el teu rol davant el canvi? Víctima, Jugador o Heroi

 Les Fases del canvi:

Tot comença amb una Visió
Els obstacles del canvi
Com gestionar les emocions d’un canvi: Del ‘shock’ a l’acceptació. Model de Kübler-Ross

Com analitzar quin és l’abast dels canvis i com ens adaptem? Exemples pràctics

Dades d'interès

Dates: 16 i 18 de juny

Horari: de 12h a 14h

Curs de 4 hores

Places limitades

Formador: Xavier Julià

Promotor del curs: Diputació de Girona

INSCRIPCIONS

Podeu formalitzar la inscripció clicant en el següent enllaç:

www.ddgi.cat/AFEDAP