IniciFormació › Instruments de racionalització en la contra...

Instruments de racionalització en la contractació administrativa dels ens locals I (Formació no presencial)

Data curs
09 juny de 2020

Inscripcions abans del 5 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

L'optimització o "racionalització" de la contractació ha estat tractada en bloc en els darrers textos normatius de referència de la contractació administrativa. Aquest webinar reflexionarà sobre el què pot significar el capítol  "La racionalització tècnica de la contactació de la LCSP, i en especial els Sistemes dinàmics, els Acords marc i les Centrals de contractació.

Dades d'interès

Data: 9 de juny (aquest curs es repetirà el 25 de juny)

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Places limitades

Formador: Carles Bassaganya, responsable central de Compres ACM - Gabinet estudis 2011-2019

Promotor de l’acció: ACM