IniciFormació › Llei de pressupostos generals de l'esta...

Llei de pressupostos generals de l'estat per 2021. Aspectes pràctics per a la gestió de personal al servei de l'administració local (2 a edició)

Data curs
26 febrer de 2021

Inscripcions abans del 24 de febrer

(Repetició de la sessió del 19 de febrer)

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Amb aquesta formació es vol dotar d’un coneixement sumari sobre la nova llei de pressupostos. Aprofundint en el capítol 1, gestió de personal i les modificacions que l’afecten.

Dades d´interès

Data: 26 de febrer.

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 a 11.30h.

 

Formadora:

  • Pilar Perancho i Medina, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament de Castelldefels