IniciFormació › Municipis i desenvolupament econòmic davant...

Municipis i desenvolupament econòmic davant la Covid-19 (2a edició)

Data curs
24 març de 2021

Inscripcions abans del 22 de març

Repetició de la sessió del 18 de febrer

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

El marc competencial dels municipis i els possibles àmbits d’acció, en especial casos pràctics en matèria de tributs, subvencions i ajuts i en matèria de contractació pública. Bàsicament, intentarem en tres hores donar unes pinzellades en accions que han dut a terme alguns municipis per activar el desenvolupament econòmic en període de pandèmia, accions que s’emmarquen en àmbits competencials propis dels municipis, i que reforcen la posició d’administració amb un coneixement més concret i real de la situació, i, per tant, amb una possibilitat d’aplicació de solucions més directes i amb resultats a curt termini, aprofitant la caracterització d’administració més propera al ciutadà.

Dades d'interès

Data: 24 de març

Durada: 3 hores (10 minuts de pausa)

Horari: De 9.30 a 12.30 h.

 

Formadora:

  • Maria Llum Bruno i García. Secretària del Consell Comarcal del Bages. Advocada administrativista i assessora jurídica