IniciFormació › Procediment administratiu en els ens locals

Procediment administratiu en els ens locals

Data curs
23 març de 2021 a 30 març de 2021

NO S´OBRIRAN INSCRIPCIONS FINS AL 17 DE FEBRER

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Entendre el procediment administratiu en el marc de l’administració electrònica. Identificar l’acte administratiu com a manifestació administrativa elemental i la diferència amb les disposicions de caràcter general. Aprendre els principis, fases i tràmits del procediment administratiu. Conèixer els conceptes fonamentals que defineixen el nou marc electrònic del funcionament de l‘administració. Implicar els assistents, en tant que empleats públics, en el gran repte que suposa el nou funcionament de l’administració des de la vessant electrònica per millorar el funcionament de la nostra societat.

Dades d'interès

Dates: 23, 24 i 30 de març

Durada: 6 hores

Horari: 9.00 a 11.00 h.

 

Formador:

  • Pere Serrano, secretari de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí

Promotor de l’acció: Diputació de Girona

 

Inscripcions

Formulari d'inscripció:http://www.ddgi.cat/AFEDAP   un cop dins la pàgina heu d'anar a cursos 2021.