IniciFormació › La responsabilitat patrimonial de les admini...

La responsabilitat patrimonial de les administracions públiques locals I (Formació no presencial)

Data curs
05 juny de 2020

Inscripcions abans de l'1 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Es parlarà del règim competencial i la normativa aplicable i les característiques principals del sistema de responsabilitat administrativa. També es comentaran els pressupostos de la responsabilitat patrimonial de l'administració pública. Altres temes a tractar, seran les vies formals per a l'exigència de responsabilitat i per acabar, la responsabilitat de l'administració per actes dels concessionaris i els contractistes

Dades d'interès

Data: 5 de juny (aquest curs es repeteix el 23 de juny)

Horari: De 12.00 h a 14.00 h

Places limitades

Formador: Dr. Josep Ramon Fuentes i Gasó, doctor en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professor titular de dret administratiu de la URV i director de la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín.

Promotor de l’acció: ACM