IniciFormació › La salut com a motor transformador de l’ur...

La salut com a motor transformador de l’urbanisme post-Covid (Formació no presencial)

Data curs
08 juliol de 2020 a 14 juliol de 2020

Inscripcions abans del 6 de juliol

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Per què transformem? Per què planifiquem? Quines barreres existeixen avui perquè l’urbanisme sigui una disciplina útil per fer front al canvi climàtic? Una agenda urbana transformadora en l’era Post-Covid, revisarem intervencions a l’escala local de municipis d’arreu del món, que obren camí de manera efectiva i poden servir d’exemple per a una pràctica més innovadora de l’urbanisme

Dades d'interès

Dates: 8 i 14 de juliol

Durada: 4 hores

Horari: De 12.00 h a 14.00 h

Places limitades

Formadora:  Maria Sisternas i Tusell, Membre de l’Steering Committee del Programa Superilles d’ELISAVA. Arquitecta experta en transformació urbana, amb sòlids coneixements en l’àmbit de les ciències socials. Va obtenir el Master MSc City Design and Social Sciences a la London School of Economics.

Promotor de l’acció: ACM