IniciFormació › Taller: Gestió del coneixement dels serveis...

Taller: Gestió del coneixement dels serveis socials bàsics (Formació no presencial)

Data curs
03 juny de 2020

Inscripcions abans de l'1 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Reflexionar sobre el concepte de gestió del coneixement. Analitzar les diferents vies per accedir al coneixement sobre Serveis Socials Bàsics i sobre les disciplines que hi estan implicades i promoure formes de compartir el coneixement que existeix als Serveis Socials Bàsics.

 
Continguts
  • Què és la gestió del coneixement? La importància del coneixement per evitar l’activisme.
  • La gestió del coneixement en temps d’Internet: de les revistes en paper als blogs, els fòrums, les revistes digitals, els debats virtuals o els webinars.
  • Buscant informació: algunes pautes i alguns suggeriments.
  • Com compartim el coneixement? Algunes idees per promoure el fet de compartir el coneixement, propi i aliè.
Dades d'interès

Data: 3 de juny

Horari: De 9.30 a 11.30 h

Places limitades

Formadors: Núria Fustier, consultora social i professora associada del Grau de Treball Social de la Universitat de Barcelona

Marc Travé, enginyer de telecomunicacions, consultor tecnològic i d'Assessoria de projectes

Promotor: ACM