IniciFormació › Taller de la incertesa al canvi i del canvi ...

Taller de la incertesa al canvi i del canvi a l'acció (1a edició)

Data curs
08 març de 2021

Inscripcions abans del 4 de març

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Curs on es vol sensibilitzar de la importància que tenen les competències en el nostre dia a dia i avaluar l’impacte d’alguna d’elles en la nostra vida personal i professional. El nostre bagatge i les nostres vivències en els diferents àmbits de la vida ens han portat a desenvolupar unes competències i unes habilitats que ens ajuden en la nostra pràctica professional. Veurem com es poden treballar aquelles que ens costen més o potenciar les que tenim més desenvolupades i es veurà quina relació hi ha entre elles per ajudar-nos a afrontar millor el nostre dia a dia.

Dades d'interès

Data: 8 de març

Durada: 2 hores

Horari: 9.30 a 11.30 h.

 

Formadors: Ferran Camps, fundador de Consultoria Constructiva i expert en lideratge i coaching organitzacional. Creu fermament en el desenvolupament de les persones com a palanca de canvi. Entusiasta de la transformació personal i professional. És un apassionat per créixer i fer créixer”

Carme Sáez, fundadora de thinquery y experta en l’àmbit del desenvolupament de negoci. Creu fermament que qualsevol desenvolupament organitzacional passa per les persones i és per això que creu en les competències per a millorar la gestió personal i els resultats.