IniciFormació › Transparència i bon govern a l'adminis...

Transparència i bon govern a l'administració local

Data curs
06 març de 2021

Inscripcions abans del 4 de març

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Per tant, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Dades d´interès

Data: 6 de març

Durada: 3 hores

Horari: 9.00 a 12.00 h.

 

Formadora:

  • Sílvia Carmona i Garias

Sessió formativa oberta, en el marc del Màster de Govern Local (edició  Barcelona) que s'està impartint aquest any.

Objectius

En aquesta sessió ens centrarem en contextualitzar el govern obert com un model de gestió pública útil i ineludible per la millora de la transparència i la integritat pública en l'àmbit local, tot posicionant al ciutadà com un actor protagonista en la presa de decisions, gràcies a la transformació digital i la innovació pública