IniciFormació › Curs virtual de recomanacions pràctiques en...

Curs virtual de recomanacions pràctiques en el teletreball per les administracions locals (autoformació)

Data curs
31 març de 2020 a 31 març de 2021

La crisi sanitària del COVID19 ha generat per a la majoria de treballadors/de les administracions locals catalanes, així com de molts altres sectors, un canvi en la manera de treballar.  El teletreball s’ha naturalitzat i convertit en més habitual, fet que ens comporta necessàriament adaptar-nos i a dur a terme les tasques laborals a distància, compaginant la vida diària amb el teletreball.

El teletreball no només consisteix a treballar a distància individualment, sinó que en moltes ocasions es tracta d’aprofundir en un procés col·laboratiu entre membres d’un equip. Per això, existeixen eines tecnològiques per fer factible aquestes tasques i alguns consells o recomanacions pràctiques per fer-lo més eficient.

És en aquest entorn, on des de l’ACM hem adaptat un curs i recomanacions existent, per elaborar diferents recomanacions, consells i repositori d’eines per realitzar un teletreball més efectiu. El curs està conformat de textos, quatre vídeos de poc més de 5 minuts, així diferents enllaços que considerem que són claus per realitzar millor el teletreball, i té una durada de 45’.

OBJECTIUS

Identificar i conèixer pautes bàsiques pel teletreball, així com organitzar-nos millor o crear nous hàbits laborals. Així mateix, conèixer diferents eines tecnològiques per assolir unes tasques en el teletreball més eficient i òptim en l’equilibri entre la conciliació familiar i l’activitat laboral.

CONTINGUTS

1. Decàleg per al teletreball eficaç.

2. La planificació d’objectius a curt i a mitjà termini.

3. Edició de documents col·laboratius.

4. Com fer reunions virtuals.

5. Presentacions virtuals.

6. Benestar per al teletreball

DESTINATARIS

Electes, personal directiu, administratius i  tècnics de l’Administració Local que parcialment o de forma total estan treballant a distància.

DATES I HORARIS

Curs començarà dimarts 31 de març

Horari: Lliure. Autoformació

Duració : Uns 45 minuts.

Informació: Podeu adreçar-vos al correu electrònic eva.bataye@acm.cat

INSCRIPCIONS

Podeu tramitar les inscripcions en el següent enllaç:

https://homuork.typeform.com/to/teMNFe