IniciFormació › Formació exprés per a candidatures

Formació exprés per a candidatures

Data curs
03 abril de 2019

 

Lloc: Aula de formació de l'ACM (C/ València, 231, 5a planta) - Barcelona

Horari: 17h a 20h

Un cop realitzats els tallers preelectorals en els mesos de desembre i gener a les persones que ostenten la condició d’electes locals, o que tenen l’expectativa de ser-ne, s’inicia una segona fase de formació de caràcter preelectoral, amb un doble objectiu:

  • La territorialització de la formació, en base a l’oferiment realitzat el passat novembre a les presidències del consells comarcals, que tenia com a objectiu estendre aquesta formació preelectoral més a pròxima a les eleccions municipals, i més propera als possibles interessats.
  • La formació a candidatures municipals. Entenent que és possible vertebrar una formació de caràcter grupal que inclogui a candidats i equip més proper i no necessàriament membres de la candidatura, tals com responsables/direccions de campanya, i/o comunicació.

 

A qui va dirigit

A diferència de la primera fase, que s’adreçava a persones individuals i amb sessions monotemàtiques, el format que oferim en aquesta segona fase, afavoreix que en una sola sessió les candidatures o equips de campanya puguin rebre formació dels principals aspectes de comunicació, habilitats personal i d’equip i continguts.

El nombre de membres de la candidatura o equip hauria de ser no superior a cinc persones, orientativament, per tal de facilitar la interacció i la vessant pràctica dels tallers.

Programa

Comprendrà tres àmbits teórico-pràctics de l’activitat preelectoral de les candidatures municipals, amb el lligam d’actuacions que tenen a veure amb l’acció posterior del mandat municipal.

Aquests tres àmbits o temàtica, es realitzaran en tres sales amb una durada d’una hora cada un. El professorat de la consultora, canviarà de grup de manera que al final de la tarda tots els grups hauran estat amb tots els consultors i àmbits programats.

Cada àmbit temàtic contindrà una explicació teòrica que susciti la reflexió i anàlisi d’aquest àmbit de no més de 30 minuts, i la interacció, preguntes o diàleg de la situació plantejada per la candidatura.

Àmbits de la sessió exprés preelectoral:

  • Comunicació amb la campanya i xarxes
  • Habilitats personals i grupals
  • Programa de mandat i plans de municipi o ciutat
ALTRES INFORMACIONS

Dies: 20 febrer, 4 i 20 de març

Lloc: Aula de formació de l'ACM (C/ València, 231, 5a planta) - Barcelona

Horari: 17h a 20h

Adreçat: Formació exprés per a candidatures i equips de campanya