IniciFormació › Liderar equips a distància (Formació no pr...

Liderar equips a distància (Formació no presencial)

Data curs
08 juny de 2020 a 10 juny de 2020

Inscripcions abans del 4 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Liderar un equip és complicat i més encara quan ens hem vist forçats a començar a treballar a distància. Per sort, hi ha empreses i persones que ho fan des de fa anys i hem pogut aprendre les claus d’allò que s’ha de fer i allò que no. Aquesta càpsula ens ajudarà a tenir clar quin és el sentit de la feina d’un líder d’equips que treballen a distància en un moment com l’actual

Dades d'interès

Dates: 8 i 10 de juny

Durada: 4 hores

Horari: De 12.00 h a 14.00 h

Places limitades

Formador: Xavier Julià és Soci director de Xavier Julià i associats, coach i generador de talent.

Promotor de l’acció: Diputació de Girona

Inscripcions

Inscripcions abans del 4 de juny: www.ddgi.cat/AFEDAP