IniciFormació › Curs 3C: Les 5 qüestions bàsiques de ciber...

Curs 3C: Les 5 qüestions bàsiques de ciberseguretat en el teletreball (formació no presencial)

Data curs
12 maig de 2020

La crisi sanitària del COVID-19 ha obligat als càrrecs elec­tes de les administracions locals catalanes a adaptar-se a unes noves situacions. De cop i volta, han estat necessàries no¬ves maneres de gestionar, treballar, prendre decisions, dur a terme reunions a distància d’òrgans col·legiats com plenaris, juntes de govern o comissions informatives... Tot això, amb el fet d’haver de compaginar la vida diària amb el teletreball.

Aquest nou context ha portat a la Fundació Privada Aula d’Alts Estudis d’Electes (FAAEE) a afrontar una de les línies estratègiques que ja s’havia plantejat durant aquest man­dat 2019-2023: acostar la formació contínua al territori potenci¬ant les eines telemàtiques i virtuals.

Som conscients que formar-se en aquest nou context té un valor afegit per a les persones que sou càrrecs electes, i volem posar les màximes facilitats perquè ho pugueu fer. Per aquest motiu, us oferim aquestes propostes formatives vir¬tuals (anomenades webinars), pensades especialment per a càrrecs electes, integrades per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, pràctiques i especialitzades per­què us siguin el màxim d’útils.

En aquest cas, volem analitzar les 5 qüestions bàsiques de ciberseguretat en el teletreball a tenir en compte. Vulnerabi­litats per a protegir bé el més preuat d’una APP, les seves dades, la seva vida administrativa. Això comporta un cert anàlisi, unes polítiques de seguretat i formació (procedi­ments), unes petites intervencions tècniques en els equips per garantir la màxima protecció d’aquelles dades.

Documents Associats
PDF icon webinar_3_2.pdf
Continguts

1. Antivirus, encriptació i protecció de les passwords


2. BackUp o Còpia de seguretat (fer-ho i restaurar-ho), fitxers o sistema sencer?


3. Repositori de fitxers o Gestors documentals


4. Comunicacions encriptades, fitxers encriptats. És el cloud segur?


5. GPRD i autoprotecció (alguns consells)

 

Destinataris

Tots els càrrecs electes dels ens locals catalans

Dades d'interès

Data: 12 de maig

Horari: 19.00 a 20.30 h.

Places limitades

Formadors: Carles Flamerich i Joel Araujo, de LightEyes.