IniciFormació › 16_Estratègia comunicativa del discurs pol...

16_Estratègia comunicativa del discurs polític (1a edició) (formació online)

Data curs
21 setembre de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

La campanya electoral és comunicació, i la comunicació política és discurs. El discurs polític, fins i tot l'improvisat, s'ha de preparar; el discurs polític és la millor eina del candidat i el seu equip per arribar a la ciutadania. 1. Reflexió conjunta sobre la importància del discurs polític. 2. Aprenentatge d'eines i tècniques aplicades per a l'estratègia comunicativa. 3. Obtenció de recursos per aprendre a improvisar un discurs.

DESTINATARIS

Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.

DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dimecres, 21 de setembre de 2022

Horari: De 16.00 a 18.00 h.

Format: Online

Lloc:  Zoom ACM-FAAEE

Docents:

Jordi Oliveres: Director d'Estratègia Local. Químic físic, diplomat en Estudis Europeus i diplomat en Desenvolupament Directiu. Consultor i formador a institucions públiques sobre estratègia, gestió, sistemes d’informació i estudis d’opinió.

Joan Queraltó: Cap de projectes d'Estratègia Local. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i Diplomat en Gestió i Administració Pública. Consultor sobre estratègia, planificació i màrqueting institucional, i formador de càrrecs electes locals.