IniciFormació › 6_Parlar i que t’escoltin. Com i per què,...

6_Parlar i que t’escoltin. Com i per què, 1a edició (formació online)

Data curs
20 juny de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Per fer política i esperar uns resultats electorals satisfactoris, cal conèixer la societat que t’ha de votar. Això implica conèixer com la gent viu i es comunica. Com atén i com respon als missatges que li arriben de la política. Imprescindible a l’hora de parlar i esperar que algú t’escolti.

1. Conèixer el context social i comunicatiu que fa la política que tenim.

2. Donar claus per a la construcció comunicativa del missatge polític.

3. Treballar eines per a una millor comunicació de la política.

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dilluns, 20 de juny de 2022

Horari: De 16.00 a 18.00 h.

Format: Online

Lloc: Zoom ACM-FAAEE

Docent: 

  • Sr. Toni Aira, periodista i doctor en Comunicació Social i Política. És professor i director del Màster en Comunicació Política i Institucional de la UPF-BSM. Professor de Comunicació i Política al Grau de Polítiques, i de Comunicació Social, Institucional i Política al Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UPF.