IniciActualitat › Publicació de les convocatòries dels Fons ...

Publicació de les convocatòries dels Fons Next Generation per als propers sis mesos

24 febrer de 2023

El Govern de l’Estat Espanyol, ha tornat a publicar les properes convocatòries que es publicaran en els propers sis mesos del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).
En total es convocaran convocatòries per a un total de 11.660 milions d’euros. D’aquestes convocatòries, cal destacar-ne: 

  • Programa de rehabilitació per a la recuperació econòmica i social en entorns residencials, per a la rehabilitació integral d‘edificis destinada a particulars i per a la rehabilitació de barris destinada als ajuntaments. Totes dues línies de la convocatòria sumen un finançament de 2.970 milions d‘euros.
  • Programa de construcció d‘habitatges de lloguer social a preu assequible, en edificis energèticament eficients, destinat a entitats locals (Ajuntaments) o comunitats autònomes, depenent de la titularitat del sòl. Aquest programa té un finançament de 1.000 milions d’euros.
  • Inversions per al desenvolupament de tota la cadena de valor de l‘hidrogen com a font d‘energia, a través de la participació espanyola al Projecte Important d‘Interès Comú Europeu de tecnologia d‘hidrogen, amb un finançament de 800 milions.
  • Finançament per al desplegament de la banda ampla mòbil i fixe, amb 720 milions d‘euros.
  • Ajuts per al foment de l‘economia circular en l‘àmbit de l‘empresa als sectors del tèxtil, plàstic i béns d‘equip per a renovables, amb l‘objectiu de fomentar la sostenibilitat i la circularitat dels processos industrials i empresarials per millorar la competitivitat i la innovació en el marc duna economia circular. Està dotada de 300 milions d‘euros.
  • Ajuts per promoure la millora de la competitivitat de les destinacions turístiques i potenciar el turisme cultural mitjançant la protecció, el manteniment i la rehabilitació, de projectes promoguts per part d‘entitats locals i comunitats autònomes en béns immobles del patrimoni històric, per una quantia de 208 milions 

Podeu consultar totes les convocatòries de subvencions finançades amb fons Next Generation al següent ENLLAÇ.