IniciActualitat › Entra en vigor la primera pròrroga del cont...

Entra en vigor la primera pròrroga del contracte de subministrament de gas natural adreçat als ens locals

11 juliol de 2019

El contracte derivat de l’Acord marc de  subministrament de gas natural estrena la seva primera pròrroga, que serà vigent durant 12 mesos, de l’1 d’octubre de 2019 fins el 30 de setembre de 2020. Aquesta moratòria contractual manté les mateixes condicions i preus que el darrer període, que es revisaran trimestralment, tal i com dictaminen els plecs, fet que permet que siguin molt avantatjosos.

Com en tots els acords marc que s’ofereixen des de la Central de Compres de l’ACM, els municipis més petits compren amb les mateixes condicions que els més grans. Aquesta equitat es fa especialment palesa en el cas del subministrament de gas on, per exemple, Sant Martí de Sesgueioles, amb 344 habitants, paga el mateix preu que Barcelona.

La bona acollia d’aquest Acord marc entre els ens locals adherits a la Central de Compres és una realitat que es veu reflectida en xifres: 277 en són usuaris. Mitjançant aquesta pròrroga es confia que aquesta xifra augmenti i siguin més els ens que es beneficiïn de les condicions avantatjoses que s’hi ofereixen.

Els ens locals que ja siguin usuaris d’aquest servei podran prorrogar-lo. Pels qui es vulguin adherir per primera vegada al següent enllaç hi ha el document necessari https://www.acm.cat/compres/gas. Així mateix, aquest enllaç també permet accedir al nou contracte amb l’empresa adjudicatària.

Quina documentació cal complimentar?

A banda de prendre l’acord d’adhesió s’haurà d’omplir el formulari d’ens locals i el de les CUPS i si es contracta per primera vegada caldrà també la darrera factura de cada CUP. Un cop aquest documentació estigui enllestida només cal enviar-la a centraldecompres@acm.cat

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la central de compres al telèfon 934 961 616 / extensió 217 o bé al correu centraldecompres@acm.cat