IniciActualitat › Inaugurem la sisena edició del Postgrau de ...

Inaugurem la sisena edició del Postgrau de Contractació Administrativa dels ens locals

Postgrau de Contractació Administrativa ACM
23 novembre de 2021

L'Associació Catalana de Municipis ha iniciat aquest dimarts 23 de novembre la sisena edició del Postgrau de Contractació Administrativa. Joana Ortega, Secretaria General de l'ACM, ha inaugurat l'acte posant en relleu que "per l'ACM la formació és clau i és una de les eines més valuoses que tenim per continuar donant un servei de qualitat. És un element estructural i d'excel·lència". A més, ha afegit que "nosaltres fem de la formació un segell de qualitat. Combinem l'exigència, la millora i la innovació continues amb la transparència i l'honestedat perquè com a treballadors públics pugueu donar el millor servei a la societat".
A la inauguració també hi ha participat la Dra. Judith Gifreu, directora acadèmica del Postgrau juntament amb el Dr. Josep Ramon Fuentes, i el cap de l'àrea de formació de l'ACM, Cesc Iglesies.
La titulació oficial l'atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i les classes seran sempre els dimarts, en horari de matí i tarda. En aquesta ocasió, s'ofereix en format semipresencial (les vuit sessions més pràctiques del curs s'imparteixen a l'ACM i la resta, més teòriques, es fan online). En aquest sentit, Ortega ha destacat els avantatges del format híbrid per "adaptar-nos a la nova realitat i necessària flexibilitat i crear una xarxa de futur que us permetrà seguir avançant personalment i professionalment".
La primera ponència de la sessió ha anat a càrrec de Neus Colet, directora general de Contractació Pública de la Generalitat. En total, 28 alumnes, tots tècnics procedents de les quatre demarcacions del país, cursen aquest postgrau que finalitzarà el juliol de 2022.