IniciActualitat › Més de 400 ens locals ja han comprat paper ...

Més de 400 ens locals ja han comprat paper a través de la central de compres

25 maig de 2021

El servei de subministrament de paper ja compta amb més de 400 ens adherits que han adquirit les diverses tipologies de formats i de qualitat que s’hi ofereixen. Lyreco és l’empresa adjudicatària d’aquest servei que ofereix dos formats, DINA3 i DINA4, tres qualitats de paper verge i dues de paper reciclat.

Actualment, aquest servei està en la segona pròrroga del contracte, que finalitza el 9 de gener de 2022. La previsió és que la tercera pròrroga sigui vigent des d’aquesta data fins el 8 de gener de 2023.

La sostenibilitat és la punta de llança d’aquest servei. Val la pena subratllar que els preus del paper reciclat són entre un 5,5 i un 17,5% més econòmics que el paper verge. Pel que fa als terminis de lliurament del paper, són de 2 a 5 dies depenent de la zona del territori des d’on es faci la comanda.

A través del següent enllaç es pot consultar tota la informació referent a aquest servei https://www.acm.cat/compres/productes/compres-paper així com per correu electrònic a centraldecompres@acm.cat o bé per telèfon al 93.496.16.16 extensió 239