IniciActualitat › Obrim les inscripcions per als nous cursos A...

Obrim les inscripcions per als nous cursos AFEDAP 2023 per als mesos de març i abril

02 març de 2023

Des d'aquest divendres 3 de març ja comptem amb nous cursos formatius per als mesos de març i abril de 2023 dins el programa AFEDAP 2023, destinat als treballadors públics locals, que està impulsat per les diputacions de Lleida, Girona i Tarragona i l'ACM. En total, hi ha previstos 8 nous cursos.

Les noves accions formatives s'inicien amb un curs de quatre sessions centrat en els serveis socials bàsics i que s'impartirà específicament per a la vegueria de les Terres de l'Ebre. Posteriorment, està previst anar oferint aquest curs en les diverses vegueries catalanes. També comptem amb noves edicions de dos cursos que han tingut molt èxit i que es repeteixen per donar opció a més persona. Es tracta de la 2a part del curs de protocol i relacions institucionals i del curs centrat en el 'Lideratge i apoderament femení'.

També hi ha nous cursos amb temàtica novedosa com un sobre com planificar i organitzar les activitats extraescolars i d'estiu als municipis, o un altre de més pràctic sobre com afrontar i gestionar els conflictes en diferents àmbits a nivell local. Finalment, de cara al mes d'abril també proposem un curs sobre gestió pressupostària a l'administració local i un altre sobre hisendes locals.

Totes les propostes formatives es faran a través de videoconferència i les places són limitades. Estan pensades només per als treballadors públics de l’administració local, de les demarcacions de Lleida, Girona, Tarragona i les comarques de Barcelona adherides al Pla AFEDAP.

L'oferta formativa està penjada a l'APARTAT DE FORMACIÓ de la web de l'ACM, des d'on es pot formalitzar la inscripció dins de cada proposta formativa específica. També, podeu consultar el PROGRAMA FORMATIU en format pdf. A continuació, trobareu totes les sessions formatives: