IniciActualitat › Pròrroga de l’Acord marc de subministrame...

Pròrroga de l’Acord marc de subministrament de paper d’oficina

19 novembre de 2019

L’Acord marc de subministrament de paper d’oficina és un dels més utilitzats pels ens locals a través de la Central de Compres de l’ACM i gràcies a aquesta bona acollida, a partir del gener, serà efectiva la primera pròrroga (expedient 2018.03.D1). En concret, entrarà en vigor el 9 de gener de 2020 i tindrà una vigència de 12 mesos.

L’empresa adjudicatària és Lyreco i ofereix dos formats de paper, DinA4 i DinA3, en tres qualitats de paper verge i dos de paper reciclat. Aquest Acord marc va presentar una novetat important: els preus del paper reciclat són entre un 5,5% i un 17,5% més econòmics que el paper verge, condicions que es mantenen per aquesta primera pròrroga. L’aposta per la sostenibilitat així com els preus avantatjosos i la facilitat en la contractació han comptat amb la confiança de 344 ens locals, xifra que de ben segur augmentarà amb aquesta primera pròrroga.

Cal subratllar que l’equitat és un valor que es repeteix en aquesta primera pròrroga: tots els ens locals paguen el mateix preu pel paper, siguin petits municipis o grans ciutats, i el termini de lliurament varia entre 2 i 5 dies depenent de la zona on es trobi ubicat l’ens local.

A la web trobareu tota la documentació relativa a aquest Acord marc, incloent la necessària que cal complimentar per tal de fer ús d’aquest servei. D’acord amb allò que estableix la Llei de Contractes, cal que en primera instància us adheriu a l’Acord marc quan vulgueu fer la primera compra de paper. Un cop fet aquest pas, i cada cop que vulgueu fer una comanda, heu de complimentar i enviar a l’empresa adjudicatària un segon document, el d’encàrrec de provisió.

APARTAT WEB