IniciActualitat › Tornem a organitzar les Jornades territorial...

Tornem a organitzar les Jornades territorials de contractació pública, amb importants novetats i format presencial

16 maig de 2022

L'ACM torna a organitzar les Jornades de contractació pública, destinades als ens locals de Catalunya, en format presencial. En total, seran 7 sessions que començaran el pròxim 24 de maig a Reus i que recorreran les set demarcacions de Catalunya entre els mesos de maig i juny. Per participar en les sessions, cal inscripció prèvia.

Les sessions començaran a les 9:15 h amb la benvinguda i presentació de les últimes novetats de la Central de compres de l'ACM. Seguidament, tindrà lloc una ponència amb les últimes novetats de la contractació, amb el títol "Breaking news". Després del descans, es realitzarà una presentació dels treballs previs sobre la viabilitat per a disposar d'una nova llei de contractes del sector públic de Catalunya, que serà l'inici del procés participatiu per tal de recollir propostes, idees i aportacions de les persones que treballen dia a dia en l'àmbit de la contractació.

Aquesta nova edició de les Jornades és ambiciosa, ja que no tan sols servirà per tractar qüestions concretes en matèria de contractació pública, sinó també per debatre i construir una proposta per a una llei catalana de contractes del sector públic. I ho farem de manera participativa i dinàmica, perquè les persones assistents a les Jornades i coneixedores de la contractació pública tindran l'oportunitat d'expressar les seves necessitats que seran recollides en cada una de les sessions territorials.

Consulta el calendari de sessions i inscriu-te: