IniciFormació › Curs: Les xarxes socials en la comunicació ...

Curs: Les xarxes socials en la comunicació en l'àmbit de l'administració pública

Data curs
17 juny de 2021 a 01 juliol de 2021

Inscripcions abans del 15 de juny

Places limitades

Aquest any 2021 i seguint amb la iniciativa que va sorgir del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, varen seguir amb la formació  especialització dels treballadors de les administracions locals amb propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP.

Així seguim amb una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, aquest curs  i dins el pla AFEDAP 2021, tornem a presentar un nou programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Programa

Es parlarà dels punts clau de la comunicació a les institucions públiques i de les seves característiques, que la diferencien d'altres tipus de comunicació i alguns dels instruments que es poden fer servir. Així com poder definir un pla de comunicació (digitalk). També es treballaran els continguts de les principals xarxes socials.

Dades d'interès

Dates: 17 de juny i 1 de juliol

Durada: 5 hores

Horari: Dijous 17 de juny de 9.30 a 11.30h i dijous 1 de juliol de 9.30 a 11.30h

Formadora: Núria Escalona, consultora i professora en comunicació.

 

INSCRIPCIÓ