IniciFormació › Impuls dels Polígons d’Activitat Econòmi...

Impuls dels Polígons d’Activitat Econòmica, una mirada endavant (Formació no presencial)

Data curs
11 desembre de 2020

Inscripcions abans del 3 de desembre

Places limitades

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

OBJECTIUS

L’objectiu de la formació és visualitzar el pes dels PAE a l’economia del territori i donar les claus per impulsar el seu teixit productiu des del suport municipal

DADES D'INTERÈS

Data: 11 de desembre de 2020

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Formadora: Sílvia Solanellas, directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya. UPIC Cambra 

Promotor de l’acció: ACM

INSCRIPCIÓ