IniciFormació › El marc legal d'adequació del règim d...

El marc legal d'adequació del règim d'activitats turístiques i espais públics al COVID-19 II (Formació no presencial)

Data curs
02 juliol de 2020

Inscripcions abans del 29 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

La pandèmia internacional provocada pel COVID-19 ha motivat la necessitat de reaccionar de forma ràpida i d'adoptar mesures urgents d'adequació de les activitats de les econòmiques i els espais públics a la nova normalitat sorgida de l'emergència sanitària. Aquest Curs analitza les darreres novetats normatives sobre aquest procés d'adequació, focalitzant l'atenció en les activitats de naturalesa turística.

Dades d'interès

Data: 2 de juliol

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Places limitades

Formador: Dr. Josep M. Aguirre i Font, professor de dret administratiu de la UdG

Promotor de l’acció: ACM

INSCRIPCIÓ