IniciFormació › Les mesures d’afectació en matèria de co...

Les mesures d’afectació en matèria de contractació pública per la situació d’emergència del Covid-19 II (Formació no presencial)

Data curs
26 juny de 2020

Inscripcions abans del 22 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Es parlarà entre altres coses de la suspensió dels terminis pel RD 463/2020, la  tramitació d'emergència (RDL 7/2020), la Comunicació i oritencions de la Comissió Europea, la suspensio dels contractes i les mesures del RDL 8/2020 i del Decret Llei 16/2020; Les mesures de transparencia. També dels contractes artísticsi les mesures del  RDL 17/2020. Així com de les modificacions en la LCSP i el procediment obert simplificat (art 159). Per acabar parlant de l'aixecament de la suspensi i els terminis així com l´afectació als recursos. Per no oblidar el recurs especial

Dades d'interès

Data: 26 de juny

Durada: 2 hores

Horari: De 9.30 h a 11.30 h

Places limitades

Formador: Alejandro Madariaga Venegas, va ser tècnic d’investigacions a l’Oficina Antifrau en l’àrea de revisió de contractació pública

Promotor de l’acció: ACM

INSCRIPCIÓ