IniciFormació › Diplomatura de postgrau en gestió i promoci...

Diplomatura de postgrau en gestió i promoció dels actius locals I edició semipresencial

Data curs
10 març de 2021 a 15 desembre de 2021

 

INICI DEL CURS 10 DE MARÇ DE 2021 

Objectius

Aquest programa de formació superior universitària dóna a conèixer els instruments existents per contribuir al desenvolupament local, la promoció econòmica i la gestió pública dels actius territorials des de l’administració pública. Avalua també quina concertació público-privada és la possible i òptima per revaloritzar el territori amb la finalitat de preservar els recursos naturals, el paisatge, el patrimoni i la cultura, i generar un desenvolupament sostenible.

Per això, està enfocat des d’una perspectiva transversal i interdisciplinària i aborda diverses òptiques: desenvolupament econòmic, emprenedoria i finançament, economia verda i/o circular, medi ambient, territori paisatge, turisme, oci, hostaleria, patrimoni material i immaterial, cultura, gestió d’espectacles i museus.

Documents Associats
PDF icon diptic.pdf
Contingut

Metodologia i estructura

El curs s’impartirà en modalitat semipresencial. Del total de 268 hores el el 75% com a mínim seran virtuals.

El disseny acadèmic de les sessions teòriques segueix el concepte de flipped classroom (classe invertida), on durant les classes l’alumne és el protagonista gràcies a la formació teòrica deductiva que fomenta l’autoaprenentage.

La  formació pràctica a partir de tallers, inclou les visites al Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i l’Agència de Desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa S.A.

El curs acaba amb la presentació i exposició d’un treball  final de recerca.

Destinataris

Directius i titulats superiors de primer i segon cicle universitari que treballin en l’Administració local en els àmbits de:  ’àrees de desenvolupament econòmic, gestió del patrimoni, turisme, cultura, medi ambient i d’altres actius immaterials.

Directius que en l’àmbit privat es relacionen amb els ens locals: empreses d’oci, turisme sostenible, gestió del patrimoni, medi ambient, hostaleria, economia circular o verda...

Requisits i criteris d'admissió

Places limitades (màxim 30)

Requisits: Es requereix estar en possessió de titulació universitària de primer cicle (diplomat, enginyer o arquitecte tècnic) o grau o de segon cicle (llicenciat, enginyer o arquitecte) o màster.

Criteris de d’admissió: Currículum vitae, equilibri territorial i ordre de sol·licitud.

 

 

 

Informació general

 

Modalitat: Semipresencial (els dimecres en horari de matí i tarda)

Lloc de realització: Aula virtual i aula de Formació de l'ACM - C/ València, 231 5a planta Barcelona

Preu de la matrícula: 800,00 €

Informació: Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 496 16 16 o adreçar-vos als correus electrònics cristina.soler@acm.cat