IniciFormació › Els ens locals i el dret a l'habitatge ...

Els ens locals i el dret a l'habitatge en l'escenari pot-covid-19 (Formació no presencial)

Data curs
17 juny de 2020

Inscripcions abans de l'11 de juny

 

Davant la nova situació generada per la crisi sanitària, hem estructurat un seguit de propostes formatives no presencials dins del programa del Pla Agrupat AFEDAP 2020. La iniciativa sorgeix del treball entre les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, que juntament amb l'ACM, preveuen seguir amb la formació i especialització dels treballadors de les administracions locals.

Aquest nou context ha obligat ja a afrontar una de les línies estratègiques que l'ACM ja s'havia plantejat durant aquest mandat 2019-2023. Acostar la formació contínua al territori potenciant les eines telemàtiques i no presencials. Som conscients que formar-se ha de ser un valor afegit dels servidors públics i volem posar les màximes facilitats possibles.

Així, presentem un programa formatiu integrat per una sèrie de sessions intensives, de curta durada, i molt especialitzades perquè siguin més fàcilment cursades.

Objectius

Covid-19:Una nova causa de vulnerabilitat generadora de situacions d’exclusió residencial.

Com gestionar les noves situacions de vulnerabilitat residencial.

El Decret-llei 17/2019. Eines per l'exclusió residencial. La clarificació de les competències municipals en les polítiques públiques d'habitatge.

Altres instruments per facilitar habitatge des de l'àmbit municipal.

DADES D'INTERÈS

Data: 17 de juny

Hora: de 9.30 h a 11.30 h

Places Limitades

Formador: Carles Sala Roca

INSCRIPCIÓ