IniciFormació › Jornada Esports i món local

Jornada Esports i món local

Data curs
09 octubre de 2017
Documents Associats
PDF icon programa.pdf
Presentació

“L’àmbit de l’esport necessita una simplificació i actualització legislativa; reordenar el sector, delimitar amb claredat funcions, i adaptar-se a les noves realitats i demandes socials i a l’aparició de nous actors. Es necessita també introduir l’esport i l’activitat física de forma transversal en molts més àmbits de la vida educativa, social, cultural i empresarial” així figura en la introducció al Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport” que hem signat aquest mes de setembre al Palau de la Generalitat.

Des de la Comissió d’Esports de l’ACM que presideix la Il·lma. Sra. Camí Mendoza, alcaldessa de Cambril hem volgut convidar al Secretari General de l’Esport sr. Gerard Figueras a que ens parli del Pacte i el que representa, un canvi de paradigma.

També hem volgut convidar a tècnics de la Diputació de Barcelona a que ens informin dels objectius del proper Congrés de l’Esport Local que es desenvoluparà  els propers dies 26 i 27 d’octubre al recinte de Sant Pau a Barcelona.

Igualment, creiem molt oportuna, per fer balanç de la temporada, la presència dels representants de la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme que ens donaran la seva opinió sobre aspectes de formació i de legalitat que cal tenir ben presents en el món local.

Informarem també sobre els treballs realitzats en relació a la reforma horària i altres temes que poden tenir incidència en el món de l’esport.

 

Objectius:

Difondre el “Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport” a tots els associats del món local, conèixer els objectius del proper Congrés de l’Esport Local que organitza la Diputació de Barcelona i fer balanç de la temporada amb la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme

Programa

17h Benvinguda i salutació a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils Il·lma. Sra. Camí Mendoza, Presidenta Comissió d’Esports.

17h10 Ponència a càrrec de Il·lm. Sr. Gerard Figueras, secretari de l’esport sobre “El nou model de governança de l’esport català i el pacte nacional sobre l’activitat física i de l’esport de Catalunya”

Temes d’Actualitat

17h50 Informació sobre el Congrés de l’Esport Local organitzat per la Diputació de Barcelona, a càrrec de la Gerència del servei d’esports

18h10 Informació sobre esports i la reforma horària

18h15 Informació de la Federació Catalana de Socorrisme i Salvament.

18h30 Cloenda de la jornada

Altres informacions

Lloc de realització: Aula de l'ACM, C/ València 231, 5a planta Barcelona

Dates: 9 d'octubre del 2017

INSCRIPCIÓ