IniciFormació › 36_El discurs polític efectiu, 2a edició (...

36_El discurs polític efectiu, 2a edició (formació online)

Data curs
30 novembre de 2022
Contacte de formació

Cristina Soler (cristina.soler@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.217

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Els bons discursos serveixen per convèncer, motivar i emocionar, i funcionen quan s'entenen com una experiència compartida amb el públic, que és qui ens dona la mesura de fins a quin punt complim el nostre objectiu. En el curs aprendrem i practicarem les eines bàsiques per aconseguir-ho. 1. Analitzar per què alguns discursos funcionen i d'altres no. 2. Aprendre l’estructura i les eines bàsiques d’un discurs efectiu. 3. Practicar i millorar l’efectivitat del discurs dels participants

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dimecres, 30 de novembre de 2022

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Online

Lloc:  Aula formació ACM 
Carrer València, 231, 5a planta
Barcelona

Docent: 

Sr. Adrià Alsina, doctor en comunicació per la Universitat de Vic, Comissionat d’Acció Internacional del Consell per la República i consultor de comunicació d'organitzacions internacionals com el Banc Mundial o l'OCDE.

INSCRIPCIÓ