IniciFormació › 5_Taller preelectoral: Xarxes socials (forma...

5_Taller preelectoral: Xarxes socials (formació online)

Data curs
28 febrer de 2023
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper continuem programant diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

La segona edició de cursos i tallers preelectorals ofereix novetats en habilitats directives, ús de tecnologies i formació en el procés electoral. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal. Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, de matí o tarda, tant presencials com virtuals, i dels quals ja està oberta la inscripció.

D'altra banda, un cop celebrades les eleccions, a partir del juny de 2023 i fins al desembre, el catàleg de formació oferirà un seguit de formacions postelectorals, útils per acompanyar i ajudar als electes locals a iniciar el seu camí com a responsables públics locals.

PROGRAMA

Donar eines per saber com gestionar les xarxes socials en la comunicació política en el món local. Comunicació política i estratègia digital adaptada al context de municipals.

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dimarts, 28 de febrer de 2023

Horari: De 16.00 a 18.00 h.

Format: Online. 

Docent: 

Sra. Núria Escalona, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, Postgrau en comunicació Digital. Consultora en comunicació a Digital Transformers, editora del portal Gastrotalkers.cat i docent universitària de la Universitat Oberta de Catalunya i Blanquerna-URL. Ha escrit tres llibres en l'àmbit de la comunicació.

INSCRIPCIÓ