IniciFormació › 35_Autoconsciència, personalitat i nervis, ...

35_Autoconsciència, personalitat i nervis, 2a edició (formació online)

Data curs
29 novembre de 2022
Contacte de formació

Cristina Soler: cristina.soler@acm.cat 93 496 16 16 ext. 217 

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Es repassaran els trets principals de la personalitat oratòria dels participants (emocional vs. racional; introvertida vs. extravertida) i se n’analitzaran els punts forts i febles com a oradors polítics. Les activitats de classe permetran plantejar les situacions individuals i algunes estratègies de millora.

1. Fer un exercici d’autoconsciència de la pròpia personalitat oratòria política.

2. Efectuar una autoanàlisi dels punts forts i febles com a oradors dels participants.

3. Cercar algunes estratègies de millora individual en l’àmbit de la política. 

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dimarts, 29 de novembre de 2022

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Online

Lloc:  Zoom ACM-FAAEE

Docent:

  • Sr. Josep Vicenç Mestre, expert en oratòria i comunicació. Imparteix classes a diverses universitats: UPF, UIC, UdL, UB i Blanquerna d’oratòria, argumentació, i com exposar amb convicció, entre d’altres. Ha exercit d’assessor de comunicació al Parlament de Catalunya i a la Generalitat de Catalunya.
INSCRIPCIÓ