IniciFormació › 3_Taller preelectoral: Preservar el lideratg...

3_Taller preelectoral: Preservar el lideratge personal en la vida professional, política i personal (presencial)

Data curs
23 febrer de 2023
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper continuem programant diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

La segona edició de cursos i tallers preelectorals ofereix novetats en habilitats directives, ús de tecnologies i formació en el procés electoral. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal. Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, de matí o tarda, tant presencials com virtuals, i dels quals ja està oberta la inscripció.

D'altra banda, un cop celebrades les eleccions, a partir del juny de 2023 i fins al desembre, el catàleg de formació oferirà un seguit de formacions postelectorals, útils per acompanyar i ajudar als electes locals a iniciar el seu camí com a responsables públics locals

PROGRAMA

La dificultat per garantir la preservació dels actius personals, identificats en les habilitats i capacitats de cadascun dels servidors públics esdevé essencial per garantir-ne aquest valor.

El repte que suposa la carrera política en l’actualitat, genera la necessitat de gestionar adequadament aquest itinerari personal i professional per aconseguir garantir la cobertura de les necessitats bàsiques en aquest recorregut.

1. Prioritzar els objectius personals. 
2. Definició dels objectius polítics professionals
3. Coneixement de les capacitats i habilitats personals.
 

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
DADES D'INTERÈS

Places limitades 

Data: Dijous, 23 de febrer de 2023

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Presencial

Lloc:  Aula formació ACM 
Carrer València, 231, 5a planta
Barcelona

Docent:

Pere Casajuana Miras, té una àmplia experiència en consolidar projectes estratègics i cercar solucions per a la viabilitat i el creixement de les empreses i organitzacions. És especialista en la gestió del canvi, maximitzant l’optimització dels equips i de tots els actius de l’organització i alineant-los amb la seva comunicació interna i externa.

INSCRIPCIÓ