IniciFormació › 26_Comunicació no verbal, el que recordarà...

26_Comunicació no verbal, el que recordarà l’audiència, 2a edició (formació presencial)

Data curs
27 octubre de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Com fer-nos conscients del llenguatge corporal per entendre el nostre públic i millorar la nostra imatge personal davant l’audiència.

1. Conèixer la comunicació no verbal per adquirir desimboltura i experiència pràctica.

2. Perdre la por a enfrontar-se a un auditori o als mitjans de comunicació. Descobrir les virtuts d’un mateix per potenciar-les oralment.

3. L’ús de la comunicació no verbal per incrementar l’autoconfiança

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
INFORMACIÓ GENERAL

Places limitades 

Data: Dijous, 27 d'octubre de 2022

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Presencial

Lloc:  Aula formació ACM 
Carrer València, 231, 5a planta
Barcelona

Docent: 

  • Sr. Josep Vicenç Mestre, expert en oratòria i comunicació. Imparteix classes a diverses universitats: UPF, UIC, UdL, UB i Blanquerna d’oratòria, argumentació, i com exposar amb convicció, entre d’altres. Ha exercit d’assessor de comunicació al Parlament de Catalunya i a la Generalitat de Catalunya.
INSCRIPCIÓ