IniciFormació › 19_Fake news i comunicació política, 2a ed...

19_Fake news i comunicació política, 2a edició (formació presencial)

Data curs
05 octubre de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Les fake news de contingut polític són molt més virals que la resta de notícies falses. Qui les crea? Per què? Què cal fer? Hi ha realment una indústria rere les fake news polítiques?

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
Dades d'interès

Places limitades 

Data: Dimecres, 5 d'octubre de 2022

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Presencial

Lloc: Aula formació ACM - C/ València, 231, 5a planta. Barcelona.

Docent: 

Sr. Marc Amorós, periodista, guionista de ràdio i televisió i autor de llibres sobre el fenomen de les fake news. L'últim es titula '¿Por qué las fake news nos joden la vida?' Col·labora habitualment a la Cadena SER. Director de programes de televisió com Late Motiv a Movistar+, En el Aire a La Sexta o El Paisano a TVE. Ha dirigit NEXES i Alguna Pregunta Més a TV3.

INSCRIPCIÓ