IniciFormació › 23_Lideratge motivador i coaching (formació...

23_Lideratge motivador i coaching (formació presencial)

Data curs
18 octubre de 2022
Contacte de formació

Eva Batayé (eva.bataye@acm.cat)  - Tel. 934961616 Ext.107

El 28 de maig de l'any vinent hi ha eleccions municipals i amb aquest horitzó proper hem programat diferents cursos i tallers amb l'objectiu que tothom que vulgui esdevenir càrrec electe local a Catalunya tingui l'oportunitat de millorar les seves capacitats i competències.

El catàleg de cursos i tallers preelectorals que organitza l'ACM, a través de la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes per aquest 2022 i 2023, se centra en la formació en habilitats directives: el lideratge, la gestió d'equips o les tècniques o habilitats comunicatives. Creiem que són eines útils tant per encarar una campanya electoral com per exercir responsabilitats públiques des del govern municipal i que, en qualsevol cas, desitgem que puguin acompanyar els nostres electes durant tota la seva vida política del proper cicle municipal.

Amb l'ànim de fer accessible la formació a tots els municipis i a totes les persones electes locals del país, us presentem un seguit de cursos i tallers en format intensiu i breu, tant presencials com virtuals, que es desenvoluparan des del 7 de juny fins al 14 de juliol, i del 19 de setembre fins al 2 de desembre de 2022, i dels quals ja està oberta la inscripció.

PROGRAMA

Habilitats directives i interpersonals: elements funcionals i operatius. Lideratge i motivació. Sistema - equip. Fases en el procés i lideratge situacional. Coaching executiu i Team Coaching. Mentoring. Introducció aplicada. 1. Millorar les claus de la motivació, facultar i involucrar a d'altres. Lideratge motivador. 2. Treballar en clau d'equip i en entorns multidisciplinaris. Fases i lideratge situacional. 3. Introducció al Coaching Executiu i Team Coaching. Mentoring

DESTINATARIS
  • Càrrecs electes locals  i candidats/es de les properes eleccions municipals.
Dades d'interès

Places limitades 

Dates: Dilmarts, 18 d'octubre de 2022 (1a sessió)

             Dijous, 17 de novembre de 2022 (2a sessió)

Horari: De 16.00 a 19.00 h.

Format: Presencial

Lloc: Aula formació ACM

         Carrer valència, 231, 5a planta
         Barcelona

Docent: 

Jordi López, consultor, formador i Coach en organitzacions i alta direcció. Doctor en ADE per la URL. Postgraus i màster: Direcció d'Empreses per l'Institut Europeu Administració Negocis (Fontainebleau), UAM, ADE per ESADE, Direcció Financ. UB. Certified Coach ICF-USA i Coach Executiu AECOP. Director prog. Coaching BSM_UPF. 

INSCRIPCIÓ