Inici › Hub ACM

Hub ACM

Molins de Rei contracta el manteniment de 21 ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques a través de l’ACM mai

Molins de Rei contracta el manteniment de 21 ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques a través de l’ACM

El municipi de Molins de Rei ha confiat el manteniment de 21 ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques a través de l’Acord marc de l’ACM. En concret, ha optat pel manteniment de semi-risc pels ascensors, 17 interiors i 4 exteriors, també semi–risc pels dos muntacàrregues, i tot risc per les escales mecàniques. L’empresa adjudicatària per la zona del Baix Llobregat és ERSCE.

El servei de manteniment d’ascensors i escales mecàniques contempla tres opcions: bàsic, semi–risc i tot risc pels ascensors interiors i exteriors i muntacàrregues, i tot risc per les escales mecàniques, dividits per lots territorials on les diverses empreses tenen adjudicades les diferents zones del territori. Cal destacar que el manteniment de semi–risc inclou 22 reparacions i substitucions que, segons el Gremi d’Instal·ladors, són les que poden ser més habituals.

L’Ajuntament de Molins de Rei utilitza alguns dels serveis que es presten des de la Central de Compres de l’ACM. En concret, ha apostat per la mobilitat sostenible, els vehicles de serveis generals, el subministrament elèctric, impressió i multifunció i equips informàtics. Amb la seva aposta pel manteniment d’ascensors ja són 133 els ens locals que utilitzen aquest servei que va ser adjudicat el juliol de 2017.

Seguir llegint
El nou Acord marc d’assegurances de Vida i Responsabilitat Civil i Patrimonial entra en vigor mai

El nou Acord marc d’assegurances de Vida i Responsabilitat Civil i Patrimonial entra en vigor

Un dels primers serveis de la Central de Compres de l’ACM, el de pòlisses i mediació d’assegurances, compta amb una novetat: el nou Acord marc d’assegurances de Vida i Responsabilitat Civil i Patrimonial entra en vigor. L’assegurança de vida cobreix la defunció i/o invalidesa per qualsevol causa, sigui accidental o natural, i l’empresa adjudicatària és Vidacaixa. Per la seva banda, Zurich és l’asseguradora que facilita la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial, que cobreix l’ens local davant de reclamacions de tercers, tant indemnització com defensa.

Actualment, també s’està preparant una nova licitació per a les pòlisses de defensa jurídica, responsabilitat de càrrecs electes i accidents, amb previsió que entrin en vigor l’1 de gener de 2020. A més, es licitarà de nou l’assegurança de vehicles que va quedar deserta en l’ocasió anterior.

L’Acord marc de pòlisses d’assegurances i servei de mediació compta amb més de 600 ens adherits, i inclou sis pòlisses adjudicades amb condicions avantatjoses i àmplies cobertures a preus competitius, i el servei de mediació d’assegurances. Podeu ampliar la informació en el nostre APARTAT WEB.

Seguir llegint
Castelló d’Empúries compra diversos elements per adequar els seus parcs infantils abr.

Castelló d’Empúries compra diversos elements per adequar els seus parcs infantils

Des de Castelló d’Empúries es confia amb força en el nou Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà i s’adquireixen diversos elements per adequar les zones de jocs per als més petits. En concret, aquesta població de l’Alt Empordà ha adquirit dues zones de joc de tres elements en metall a través de les empreses HPC Ibérica i Happyludic, una estructura multijoc inclusiva en metall amb Novatilu i dos gronxadors amb dos seients de metall amb HPC Ibérica.

Aquest Acord marc permet l’adquisició de zones de joc de tres, quatre i cinc elements en fusta, plàstic i metall; elements de joc; jocs inclusius, musicals, de corda o trepa, així com paviment de cautxú i el tancament de les zones de joc. A més, es pot adquirir també mobiliari urbà (bancs, pilones i papereres) i elements de fitness i workout.

Castelló d’Empúries utilitza habitualment la Central de Compres de l’ACM i gaudeix dels diversos serveis que s’hi ofereixen. Actualment, és usuari del subministrament d’electricitat, equips informàtics, mobilitat sostenible  i assegurances.

Seguir llegint
La Selva del Camp adquireix una escombradora Swingo a través de la Central de Compres de l'ACM abr.

La Selva del Camp adquireix una escombradora Swingo a través de la Central de Compres de l'ACM

L’escombradora vial d’aspiració mitjana Swingo 200 és una eina de gran utilitat pels ens locals, ja que els permet fer el manteniment dels diferents carrers de les viles i ciutats amb les millors garanties. El darrer municipi en adquirir aquesta màquina tècnica a través de la Central de Compres de l’ACM ha estat l’ajuntament de la Selva del Camp.

L’Acord marc de màquines tècniques per obres, transport i neteja està vigent des de 2015, i compta amb la confiança de 62 ens locals associats a l’ACM. Aquestes màquines són molt utilitzades pels equips de brigada dels ajuntaments ja que els ajuden en les tasques de neteja i manteniment durant el seu dia a dia.

El municipi de la Selva del Camp, al Baix Camp, afegeix aquesta màquina al servei de subministrament elèctric del que ja fa ús a través de l’ACM. Actualment són 1.144 els ens locals que ja contracten productes i serveis a través de la central de compres del món local, ja que s’hi donen unes condicions econòmiques molt avantatjoses gràcies a  un procediment simple i àgil, sempre sota la més estricta seguretat jurídica.

Seguir llegint
Bellvei adquireix dues zones de jocs infantils gràcies a l’Acord marc de l’ACM abr.

Bellvei adquireix dues zones de jocs infantils gràcies a l’Acord marc de l’ACM

L’Ajuntament de Bellvei es converteix en el primer que compra zones de joc infantil a través de l’Acord marc de l’ACM. En concret, aquest municipi del Baix Penedès ha comprat dues àrees de joc de fusta, una de 4 i l’altra de 5 elements, a l’empresa Happyludic.

Mitjançant l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà es poden adquirir, entre d’altres, àrees de joc de 3, 4 i 5 elements de fusta, plàstic o metall. En referència a les zones que ha adquirit Bellvei, la de 4 elements té una superfície de 20x12 metres quadrats i consta d’una estructura multijoc i un tobogan, un gronxador amb dos seients, un element de molla o balancí i un joc de rotació. Pel que fa a la zona de 5 elements, té una superfície de 25x20 metres quadrats i consta dels elements anteriors més una caseta.

Bellvei va iniciar la seva relació de confiança amb la Central de Compres de l’ACM l’any 2016 i des d’aleshores ha adquirit diversos dels serveis que s’hi ofereixen: subministrament d’electricitat, paper, manteniment d’ascensors, assegurances i mobilitat sostenible.

Seguir llegint

Pàgines