IniciActualitat › Oferim noves accions formatives online per a...

Oferim noves accions formatives online per a treballadors públics locals durant el mes de juliol

30 juny de 2020

L'ACM ofereix noves accions formatives de cara al mes de juliol de 2020. Ho farà en el marc del programa impulsat conjuntament per les diputacions de Lleida, Girona i Tarragona, que s'integra dins l'Acord per a la Formació Contínua dels Empleats de les Administracions Públiques (AFEDAP). En total es programen 7 noves accions formatives no presencials destinades a formar i dotar de coneixements els treballadors públics locals.

L'ACM, des de l'esclat de la pandèmia al mes de març, ha fet una clara aposta per la formació online tant de treballadors públics com d'electes. I per aquest motiu, ofereix noves propostes de cara a la primera quinzena de juliol, abans del període vacacional.

El nou programa formatiu comptarà amb un total de 7 accions que comencen el proper 6 de juliol amb temàtica molt diversa i que s’impartiran als matins. Algunes de les temàtiques giren entorn de la gestió del control intern a les administracions locals, la participació ciutadana o la planificació urbanística tenint en compte aspectes de la Covid-19 i la salut de les persones. També hi ha sessions centrades en la figura de l'educador/a social o relacionades amb la pandèmia i les mesures tributàries de reacció o l'adequació del règim d'activitats turístiques i espais públics. No hi falta tampoc la relació entre teletreball i eficiència amb una sessió específica per a treballadors públics locals.

L'oferta formativa de l'AFEDAP ja es va posar en marxa durant els mesos d'abril, maig i juny amb més d'una trentena de propostes que han superat tote les expectatives. Al llarg de tres mesos s'han superat les 7.000 inscripcions per poder cursar-ho de forma no presencial.

Totes les propostes formatives es faran a través de videoconferència i les places són limitades. Estan pensades només per als treballadors públics de l’administració local, de les demarcacions de Lleida, Girona, Tarragona i les comarques de Barcelona adherides al Pla AFEDAP.

L'oferta formativa està penjada a l'APARTAT DE FORMACIÓ de la web de l'ACM, des d'on es pot formalitzar la inscripció dins de cada proposta formativa específica. Hi ha aquestes sessions formatives:

Gestió del control intern a les administracions locals - Dia 6 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Formació en participació ciutadana i administració pública deliberativa - Dies 7 i 14 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

La salut com a motor transformador de l’urbanisme post-Covid - Dies 8 i 14 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

La figura de l'educador/a social com a articulador de la comunitat - Dies 9 i 16 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Mesures tributàries de reacció al Covid-19 amb incidència sobre les hisendes locals - Dia 10 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Reunions virtuals eficients - Dia 15 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

El marc legal d'adequació del règim d'activitats turístiques i espais públics al COVID-19  - Dia 17 de juliol: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

 

Localització