IniciActualitat › Nous Postgraus i Màsters previstos per al s...

Nous Postgraus i Màsters previstos per al setembre i octubre del 2021

03 agost de 2021

De cara al mes de setembre i octubre l'Àrea de Formació, Estudis i Publicacions de l'ACM i la Fundació Aula d'Alts Estudis d'Electes (FAAEE) posaran en marxa nous postgraus i masters adreçats als electes locals i als treballadors de l'administració local.

 

POSTGRAUS PER A TREBALLADORS I TÈCNICS DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL

La 5a edició del Postgrau de gestió pública dels serveis socials, adreçat a tècnics dels ens públics locals, està organitzat de nou des de l’ACM amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona (UB) mitjançant la Fundació en Innovació Social (FISocial). Serà la segona ocasió en què, a causa de la pandèmia, es farà en format semipresencial (un 70% de classes aproximadament s’oferiran telemàticament i un 30% presencialment, al Campus Mundet de la UB). La diplomatura finalitzarà el juny de 2022 i les classes seran sempre els dimecres en horari només de matí quan siguin telemàtiques i tot el dia quan siguin presencials. El postgrau amb continguts renovats s’enfoca amb una visió molt transversal del sector de serveis socials, aborda aspectes com la situació dels serveis socials i analitza la forma com s’han d’atendre els col·lectius més necessitats des de l’àmbit local. Està previst que comenci el 29 de setembre.

Al mes d'octubre també s'iniciarà la 2a edició del Postgrau en gestió i promoció dels actius locals, que es va iniciar de forma novedosa aquest passat curs acadèmic. L'objectiu és donar a conèixer els instruments existents per contribuir al desenvolupament sostenible local, la promoció econòmica i la gestió pública d'actius territorials per preservar-los des de l'administració pública. S'impartirà en la modalitat semipresencial (un 75% en format virtual) i també inclou visites al territori. Aquest Postgrau s'inciarà el 6 d'octubre.

 

POSTGRAU I MÀSTER PER A ELECTES LOCALS

Pel que fa al Postgrau de Lideratge i Governança Local, va adreçat a electes locals, i també complirà la 5a edició. Es realitzarà de forma semipresencial en col·laboració amb la UPF Barcelona School of Management. La diplomatura finalitzarà al mes d’abril de 2022 i pretén adaptar les polítiques i processos de govern i gestió pública a la constant evolució i globalització per respondre a les necessitats d’uns ciutadans cada cop més actius, més informats i amb més criteri per exigir respostes adequades a la realitat. Esta previst que comenci el 13 d'octubre.

Oberta la preinscripció per a la 8a edició del Màster en Govern Local a Tarragona

A partir del proper mes d’octubre també es posa en marxa la vuitena edició del Màster en Govern Local, impartit per a electes locals de la demarcació de Tarragona. Organitzat per la Fundació Aula d’Alts Estudis d’Electes, en col·laboració amb la Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics i la Universitat Autònomia de Barcelona, s’impartirà els divendres a la tarda (de 16 a 20 h.) i els dissabtes al matí (de 9 a 14 h.).

Aquest Màster es presenta en modalitat semipresencial. Les sessions d’orientació més teòrica es desenvoluparan en format virtual, mentre que les sessions pràctiques seran presencials. S’impartirà fins a l’abril de 2022.

Les places de totes aquestes accions formatives són limitades i ja es poden tramitar les preinscripcions a través de la web de l’acm.