S’ha publicat al DOGC, el dia 27 de desembre de 2021 la Resolució ACC/3748/2021, de 3 de desembre, per la qual es convoquen els ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica corresponents a 2022 (ref. BDNS 598840).
OBJECTE I FINALITAT
Atorgar ajuts que contribueixin a generar el coneixement necessari per desenvolupar tècniques de producció agroalimentària ecològica, d’acord amb el Reglament (CE) 834/2007 del Consell, de 28 de juny, sobre producció i etiquetatge dels productes ecològics, que afavoreixin la reconversió i que aportin garanties als operadors que duen a terme aquest tipus de produccions a Catalunya.
ENTITATS BENEFICIÀRIES
Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts els equips de recerca de les universitats i centres de recerca públics i privats de Catalunya, sense ànim de lucre, que tinguin com a activitat principal la recerca, i els centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO, que compleixin els requisits següents:
a) L’equip de recerca ha de comptar com a mínim amb un doctor o una doctora que assumeixi la direcció del projecte i que estigui vinculat o vinculada estatutàriament o contractualment a la plantilla de la universitat o al centre de recerca.
b) També poden formar part de l’equip de recerca persones vinculades a altres institucions o entitats no universitàries ni de recerca relacionades amb el tema d’estudi de la proposta. El projecte, a efectes econòmics i/o administratius, quedarà vinculat a la institució d’adscripció de la persona responsable.
QUANTIA
L’import total d’aquesta convocatòria són 150.000,00 euros. L’ajut té caràcter de subvenció directament aplicable a les despeses ocasionades per dur a terme els projectes de recerca. L’import de l’ajut no pot ser superior a 17.000,00 euros per projecte.
SOL·LICITUDS
El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes que computa des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC.